Micke, Anders and Kalle goes Thai

2006-04-16

En fordrink pa stranden

Igarkvall hade vi det himla trevligt. Vi akte till Hat Rik for var middag och en utekvall pa stranden som tydligen skulle vara mycket bra nattid. Efter en middag pa Same Same som ar ett europeiskt stalle med manga europeiska backpackers sa tankte vi att en stillsam fordrink kunde passa eftersom klockan bara var elva pa kvallen och festerna inte kom igang forran vid ett oftast. Vi rakade dock ga ner pa stranden och hittade dar en massa barer som pumpade ut hog musik som var riktigt bra. So far so good. Vi satte oss pa nagra mattor vid ett bord ute pa stranden for att kolla pa eldupptradanden som var riktigt riktigt imponerande. So far so good fortfarande. Nar vi skulle bestamma oss for vad vi skulle dricka var det dock det absurda kom in. Skulle vi betala hundra baht for en Bacardi Breezerpa flaska, eller skulle vi betala 200 baht for en "Bucket of vodka". I vara stillsamma och ekonomiskt lagda sinnen var valet sjalvklart, sa en hink med vodka red-bull fick det bli. For det praktiska priset av 40 SEK. Det kandes valdigt absurt att sitta pa stranden med en san dar lite hink man hade nar man var 3 och lekte i sandladan. Det enda som skiljde var egentligen att man saknade spade, att sandladan blivit nagot storre och att hinken var full med vodka red-bull istallet for sand.

Natten fortsatte med en bucket of whiskey (blandat med cola) for 100 baht (20 kr) och sedan sa drack vi mest (trots de ekonomiska skalen) bacardi. Vi insag ratt snabbt att for billig sprit troligtvis var en dalig ide med varmen, vattnet och allt annat. Men jaklar vad skojigt vi hade under kvallen. Hela stranden kantas av utestallen som pumpar ut musik och vid 2-tiden stod det folk ute pa stranden och dansade lite overallt, man traffade massa trevligt folk (dock mycket svenskar) och man hade det skitroligt. Jag och Kalle hittade ett litet hak med technomusik dar DJn var en gammal gubbe som rojde mer an alla gasterna tillsammans. Han satte pa musik och gick sen ut pa dansgolvet och hoppade runt som en... ja, som en Bummiboll skulle man val kunna saga faktiskt. Helt otroligt roligt.

Festandet slutade vid 4-tiden for mig och Kalle, medan Micke gick vidare for att lyckas upptacka att man kan fa en thailandsk tjej att tro att hon alskar en pa bara en timme. Han lyckades uppenbarligen, for nu har vi valdigt roligt at att hon vill traffa honom och fa honom att stanna kvar i landet eftersom hon ar helt foralskad i honom. Han vet inte vad han gjort, hon hade ju varit ledsen och han sa bara at henne att inte vara det. Enligt utsaga hande ingenting alls mellan dem, sa hennes reaktioner ar nagot underliga maste jag saga. Men sa ar thailandare ett underligt folk ocksa... :)

1 Comments:

  • 1. Hur kan du dra till thailand utan att berätta nåt!?
    2. Fixa google koordinater ASAP xD

    Hoppas ni har det gütt, hörs :)

    By Anonymous Anonym, at 18:46  

Skicka en kommentar

<< Home