Micke, Anders and Kalle goes Thai

2006-04-15

Pangang

17:36


Vi är kvar på kopangang och här är det helt fantastiskt. Dagen har ägnats på stranden med sol, bad och fresbee kastning. Nu är vi hemma i bungalowen och duschar lite innan det bär av till de ner civiliserade delarna av ön för middag. Vi har precis bestämt att stanna en natt mer än vad som var tänkt, när vi betalade konstaterande vi att vi betalat lika mycket till resebyrån som hit för de första nätterna men det får det väl vara värt... So long, duschen väntar!



22:21
Kvallskvisten


Nu har vi precis atit lite och tankte blogga/maila av oss lite innan det bar av till en pub for att ta en mellandrink innan det ar dags for att gora ett besok pa beachen som tydligen ska vara the place to be efter midnatt...

Jag har ocksa konstaterat att denna staden antaligen ar den internetcafe tataste staden i hela varlden, dyrt ar det ocksa, har kostar det 2 bath per minut men i bangkok betalade vi 15 bath per halvtimme eller nagot at det hallet.. Men men... Detta ar for ovrigt ocksa staden med det skummaste kombinationerna av affarer, eller vad sagt t.ex. om resebyra och internetcafe eller fotobutik och tatueringsshopp. Skyltdockorna kan vara det mest absurda jag nagonsin sett i en butik, alla har har fargade i olika psykadeliska farger och har ett smajl som far de i tandkramsreklamerna att se riktigt ledsna ut.

Dagen har som sagt tillbringats pa stranden, det var blaste lite och var tro det eller ej lagom varmt. Vet inte om det har blivit lite svalare de senaste dagarna eller om man har borjat vanja slite vid varmen. Vattnet ar jatteklart och precis lagom varmt att ligga och plaska i, kan narmast beskrivas som temperaturen i barnbasangerna pa badhusen men forhoppningsvis med lite mindre urin i vattnet. Jag och Anders kopte en fresbee for att kasta lite men Micke var helt ointresserad att vara med anda tills israelen Katie dok upp da kan blev lekfarbor med hela stranden. Han var ocksa valdigt duktig pa att kasta frisbeen lite for langt sa hon fick springa och hamta den. Nar Katie sager 'The only reason why you do that is to see my thong', som alltid svarar Micke notoriskt ja pa alla fragor aven om han inte hor vad fragan ar. Denna gang kan jag daremot mycket val tanka mig att det var anledningen.

Det ar en helt annan taxibilkultur pa denna on ocksa. I Bangkok var det valig taxibil som gallde eller tuctuc om man inte var allt for radd om livhanken. Har ar det oppna pickup-bilar dar man sitter pa flaket och aker over hela on till fastpris. Riktigt trevligt for man far traffa manga trevliga manniskor. Problemet ar bara att sa fort man kommer in pa varifran man kommer sa sager de efter ca 3 sekunder att de ar jattemanga svenskar har och nar man fragar vad de vet om oss sa sager de att vi dricker valdigt mycket. Forvisso ar val bada de pastaendena sanna men det blir nog till att saga att vi kommer fran norge i fortsattningen for att slippa allt for mycket fragor.

Nej nu far det nog vara nog for idag, man kan fasen inte sitta inne pa ett internetcafe hela semestern aven om det inte ar helt dumt med flaktarna de har har :)