Micke, Anders and Kalle goes Thai

2006-04-20

Vi har funnit paradiset!

Nu har vi verkligen funnit paradiset. Tillsammans med tre andra svenskar som vi motte pa baten fran Ko Pha-Ngan akte vi till Ko Samui. Det var ett ganska mediokert stalle som endast hade elefantridningen som hojdpunkt. Dessutom fick de inte salja nagon alkohol under andra kvallen eftersom det var lokalt val. Vi valde da att aka vidare mot Krabi och pa vagen bestamde vi oss for att Railay Beach (Rai Leh) nog kunde vara trevligt. Efter annu en forvirrande fard med tre olika bussar, minibussar, farjor, pickuper och staplatser - allt med handskrivna lappar som biljetter - kom vi utan problem fram till halvon Rai Leh som ligger strax utanfor Krabi. Det ar PARADISET! Det ar helt enkelt underbart har. Ostra sidan av halvon ar bra att aka fran, och dar bodde vi en natt. Nagot billigare pa den sidan eftersom stranden dar ar lite lerig. Vastra sidan som vi flyttat till nu ar dock som tagen fran ett vykort. Hoga klippor som skjuter upp direkt fran det turkosa vattnet, kritvita strander och sma trabatar som ligger i strandkanten. Det gar inte riktigt att beskriva med ord hur vackert det ar.

Idag har vi tagit en lugn dag pa stranden, nu ska jag ta en massage, spela beach volleyboll och bada lite i poolen eller i havet fem meter fran poolen (svart val faktiskt). Vi ar fortfarande tillsammans med de tre svenskarna (var av ett par ar fran Linkoping, en av dem ar I:are faktiskt :) ). Vi har nu delat upp oss pa tre bungalows och har det helt underbart bra!

Ater till solen, stranden och de trevliga vannerna. Imorgon ska vi hyra kajak och aka till nagon av de obebodda grannoarna antagligen, alternativt sa aker vi pa "rafting" under en halvdag.

2 Comments:

  • Man blir litet avundsjuk faktiskt. I morse när jag lämnade Arlanda var planet 45 minuter försenat på grund av snöglopp och åtföljande avisning.

    Hälsningar
    Olle

    By Anonymous Anonym, at 23:08  

  • Låter som du har det bra!

    By Anonymous Anonym, at 15:50  

Skicka en kommentar

<< Home