Micke, Anders and Kalle goes Thai

2006-04-22

Sista dagen i krabi

Nu var det ett tag sedan det bloggades sist men de har verkligen varit fullt upp de senaste dagarna sa det har (som val kanske ar) inte funnits sa tid for internet.

Pa baten till Koh Samui traffade vi Anna, Medelen och Daniel som vi slog folje med for att rida elefant. Vi har sedan letat oss tillsammans hit till Krabi och som planerna ser ut nu bar det av vidare till Phi-Phi imorron.

Har har det varit ett par riktiga semesterdagar. Vi har hunnit med att sloa bade pa stranden och for att verkligen klargora att vi ar turister sa korde vi en formiddag vid polen igar. Pa eftermiddagen hyrde vi ett par kajaker och paddlade runt lite runt oarna har omkring. Det var riktigt haftigt!

Idag har vi varit pa forsranning vilket var haftigt men lite val mycket stenar sa baten fastnade och lite for mycket batar sa det blev lite radiobilarnakannsla over det. Men men, skoj var det iaf.

Efter forsranningen sa hann vi med att bada i ett vattenfall vilket var fruktansvart coolt, basta i en angbastu som var pa tok for kall och luktade mycket konstigt sen var vi vid ett tempel och matade apor med bananer och kikade in i en jattestor grotta dar det satt massa fladdermoss i taket. Pa det hela taget en utmarkt dag.

Nu ar det inte mycket mer kvar av kvallen an en middag men det ska bli gott. Pa aterhorande!

// Kalle