Micke, Anders and Kalle goes Thai

2006-04-22

Forsränning

Ah, idag har varit en mycket rolig dag.

Vi har varit ute och åkt forsränning, vilket var precis så roligt man kan tänka sig och lite mer. Det hela lyftes upp ändå mer av den enormt trevliga thailändska guiden som skämtade, pratade med oss, följde med på allt, badade med oss och så vidare. Det var dock lite svårt att veta när han skämtade eller var allvarlig, t.ex. när han berättade att vi skulle få äta orm och apsoppa till lunch. Nu var det nog inte så, utan snarare kyckling, men han gav aldrig helt upp skrönan om att det var apa.

För er som undrar så har jag just kommit på att man kan byta till svensk tangentbordslayout och få åäö utan problem, förutsatt att man inte kollar på tangentbordet när man skriver, för då blir man bara förvirrad.

Vi har alltså åkt forsränning, badat i ett vattenfall (kändes som en rätt skön massage) och sedan varit i ett "monkey cave temple" bland annat. Spännande dag, men jag är helt slut i kroppen efter att ha gjort så mycket. Ska bli skönt att sova i natt tror jag bestämt.

Vi är fortfarande kvar på Railay Beach, som har visat sig vara en mycket trevlig halvö. Stränderna här är jättefina och kantas av enorma klippor. Vi har också passat på att hyra kajaker igårkväll, och kajakade runt i solnedgången. Man kom riktigt nära klipporna och kunde åka in emellan dem på vissa ställen. Det var otroligt fint det också. Två aktiva dagar i rad alltså. Imorgon åker vi till Phiphi Islands (börjar med Phi phi don som är den ö som man kan bo på). Där ska det tydligen vara väldigt fint, så vi lär väl stanna resten av resan där tills det är dags för Bangkok.

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home